Allmänna villkor 2018

Villkoren kan ändras utan föregående avisering.


Betalningsvillkor

För nya kunder gäller förskottsbetalning till dess att sedvanlig kreditprövning är godkänd. Vi överlåter fakturan till Resurs Bank och du får en faktura på 30 dagar. Vid påminnelse av försenad betalning så debiteras eventuella påminnelseavgifter och dröjsmålsräntor enligt Resurs Banks villkor.

Fraktkostnader

För order på under 5000 kr (ert inköpsvärde) så tillkommer en fraktkostnad på 169 kr överstiger ordern 5001 kr så är ordern fraktfri men vid vapen- och ammunitionsförsändelser så tillkommer den faktisk fraktkostnad. Vi använder oss främst av Schenker och DHL. Om ni önskar att välja eget fraktsätt så betalar ni faktisk fraktkostnadd ock minst 169kr, detta gäller även expressleverans, observera att om vi behöver lämna in paketet till tex en terminal så tillkommer en hanteringskostnad på 99kr

Leveransvillkor

Incoterms: FCA (Free carrier/fritt speditör)
Det innebär att ni står för risken för godset från och med att det har lämnats till anvisad fraktförare.

Returer

Alla returer måste villkorslöst godkännas av BWE Distribution innan ni skickar tillbaka, vi hanterar bara returer över 5000 kr samt att en fast avgift på 500 kr samt 10 % av ordervärdet (ert inköpsvärde). Om godset inte går att sälja i nyskick så godkänner vi inte returen och ni får ingen ersättning. Returanspråk ska göras inom 14 dagar från fakturadatum.

Reklamationer och garantier

Vid reklamation/garantiärende så kontaktas BWE Distribution för instruktioner och ärendenummer. Inga reklamationer/garantiärenden får skickas utan erhållet ärendenummer. BWE Distribution tillhandahåller returfraktsedel.

Beställningsvaror

Vissa artiklar är beställningsvaror och lagerhålls inte av BWE Distribution. Varan kan beställas hem från tillverkaren på er begäran. En order på en beställningsvara är bindande och går inte att returneras.

Felaktig eller skadad leverans

Felaktig leverans ska meddelas BWE Distribution inom 7 dagar efter att ni har kvitterat försändelsen. Vid skadad leverans så ska den anmälas till fraktbolaget enligt deras bestämmelser.

Restorder


Om restordern har ett värde under 500 kr (ert inköpsvärde) så skickas den inte separat.

Information om tvistlösning online i enlighet med Art. 14 Para. 1 av OTF (Online Tvist Beslut förordningen):

Europeiska kommissionen ger konsumenterna möjlighet att lösa online tvister enligt Art. 14 Para. 1 av ODR på en av deras plattformar. Plattformen ( http://ec.europa.eu/consumers/odr) fungerar som en plats där konsumenterna kan försöka nå uppgörelser utanför domstol på tvister som uppstår efter inköp via nätet och upphandling av tjänster.

Produkt tillagt till din önskelista
Produkt tillagd för jämföra

Vi använder oss av cookies